PSICOTERAPIA

LA PSICOTERAPIA EVOLUTIVA I TRANSPERSONAL

Per Joan Vera, psicoterapeuta i assessor espiritual

He creat un espai per a escoltar molt més enllà de les paraules, allò que batega dins nostre i que busca una ubicació en la nostra vida quotidiana.

En una sessió  puc ajudar-te a  aclarir els dubtes i et facilito eines pràctiques per avançar en el teu procés evolutiu i d’autoconeixement. En aquesta descoberta esbrinarem que t’estàs dient a través del ric i variat llenguatge dels somnis o utilitzarem la consulta a l’oracle de les Runes Vikingues o el Tarot Evolutiu com a medi per comprendre la situació que vius, molt més enllà de la raó, apuntant al SER transcendent que ETS.

En el meu enfoc professional considero important tenir en compte el que Carl Jung anomenava SINCRONICITATS, missatges que de vegades passem per alt i que són veritables i savis indicadors de per on fer anar les nostres decisions i la nostra vida. És el que en diem el llenguatge de la INTUICIÓ o ELS PRESENTIMENTS.

I es que, com el mateix Jung apuntava,  és des de la integració dels diferents aspectes que conformen la persona, d’on se’n pot derivar més equilibri i harmonia, tant en l’àmbit físic, com mental i emocional.

EN UNA SESSIÓ DE PSICOTERAPIA ES PODEN ABORDAR TEMES COM CRISIS PERSONALS O EXISTENCIALS, BLOQUEJOS DELS QUALS NI TANT SOLS EN SOM CONSCIENTS TOT I QUE ESTAN EXERCINT LA SEVA INFLUENCIA EN LA NOSTRA CAPACITAT DE GAUDIR DE LES NOSTRES VIDES.

  • Adherit al codi ètic del Tarot:

Joan Vera – psicoterapeuta transpersonal

Deja un comentario