FLORS DE BACH

Les flors de Bach són ESSÈNCIES FLORALS PER L’EQUILIBRI DE LES EMOCIONS. 

Un espai d’escolta i assessorament per poder expressar com et sents i aprendre a utilitzar els recursos o tècniques adients (respiració, relaxació…).

Podem utilitzar les flors de Bach quan les emocions s’alteren: en moments o èpoques de por, incertesa, desànim, desavinences amb altres, cansament físic o psíquic, tristesa, soledat, hipersensibilitat…

Hi ha 38 essències florals, una per cada emoció. Les podem combinar de manera que restableixin el benestar i l’harmonia interior.

Prepararé la combinació idònia de les flors de Bach Originals t’ajudarà a millorar l’ànim, la qualitat de vida i la salut. Son naturals, no tenen contraindicacions i son adequades per adults i nens, també ajuden a les nostres mascotes.

El Dr. Edward Bach (1886-1936) pensava que quan no atenem les emocions, aquestes ens condueixen cap al desordre i la malaltia. Deia que, descobrint les febleses i no lluitant en contra sinó augmentant les qualitats en nosaltres podem prevenir i trobar la curació en molts moments.  Així doncs, va crear les essències florals inspirant-se en la natura. Donant valor a les qualitats innates de l’ésser humà i posant-les en relleu.

La combinació personalitzada, 

  • per a un MOMENT O SITUACIÓ PUNTUAL
  • o bé per acompanyar-te en un procés més llarg.

 

CON ES PRENEN?

Preparo les flors en un comptagotes de 30 ml.

Pots prendre quatre gotes, quatre vegades al dia. En cas agut o moments de crisis s’augmenta en número de tomes al dia.

I EL PREU?

  • Assessorament i Combinació Floral personalitzada = 15/30€ segons la sessió 
  • Flors de Bach com a complement de Ioga o Shiatsu = 10 €

IMG-20210304-WA0011

EN QUIN MOMENT M’AJUDEN LES FLORS DE BACH? 

ESTRÈS – ANSIETAT – TRISTESA – DESANIM – DOL – CANSAMENT…

Les flors de Bach ens ajuden a superar moments de por, d’inestabilitat, d’indecisió, quan necessitem sentir-nos estimats, quan sabem que ens deixem arrossegar per la inèrcia, quan ens sentim encallats i no trobem la manera de sortir de l’atzucac. Quan ens sentim febles, quan ens absorbeix la culpa i quan vivim situacions desbordants i inesperades. També ens ajuden en moments de canvi, o quan ens sentim molt cansats físicament i psíquicament.

«Per trobar la flor que ens ajudarà, primer hem de trobar l’objectiu a la vida, allò que desitgem fer i també comprendre les dificultats del camí que tenim al davant…. els nostres defectes i dificultats haurien de ser raó per animar-nos, doncs signifiquen que apuntem més amunt.»
Edward Bach

 

Algunes de les 38 essències florals:

< HOLLY / GRÈVOL / ACEBO

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_20181206_114420.jpg

Es troba en el grup de les essències per a la hipersensibilitat a influències i opinions que vénen de fora.
El Dr. Edward Bach deia: «Pels que es troben freqüentment amb pensament com l’enveja, la gelosia, la venjança, la sospita… internament deuen patir molt, inclús quan no hi ha una causa real pel seu malestar.»
La seva essència floral representa l’amor universal, és quan l’amor ens abandona que ens sentim dolorosament aïllats, separats i amb el cor encongit i com no pot ser d’altra manera, tot s’acaba entrellaçant, doncs en la nostra tradició, posem el grèvol per adornar les cases per Nadal, potser sabem inconscientment que les punxes de les fulles protegeixen un bé tan preuat com les flors i boles vermelles que representen l’amor pur.
Per aquest motiu és tan important reconèixer a dins nostre aquests sentiments tan humans que ens indiquen allò que ens agradaria tenir. E. Bach deia: «Holly  protegeix de tot el que no és amor, obra el nostre cor i ens comunica amb l’amor Diví.»
Holly aporta harmonia interior, comprensió, capacitat de reconèixer que cada un té el seu lloc, alegria pels èxits propis i dels altres, cordialitat i viure amb el cor tranquil.

< OLIVE / OLIVERA

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 20210331_162154.jpgPertany al grup de manca d’interès en el present. Per quan ens sentim amb manca d’energia, esgotament tant en l’àmbit físic com psíquiq.

«Olive» és adequada pel CANSAMENT FÍSIC I PSÍQUIC                                                 

Potser per algun d’aquests motius:

.Temporades llargues amb cansament acumulat.                                                       . . .  .Després d’una malaltia o cuidar a una altra persona.                                                  . . . .Després de moments de tensió, quan parem ens sentim esgotat                                          . El cos cansat i la ment saturada.

«Olive» ens renova i restaura l’equilibri. «La calma després de la tempesta» 🌼  

< CERATO

   flor-de-bach-ceratoAquesta essència floral està relacionada amb la intuïció, «la veu interior». La podem utilitzar doncs en moments d’incertesa, davant de dubtes freqüents. Tot i que en el fons, moltes vegades coneixem la resposta adequada, no ens acabem de fer cas, no acceptem com a vàlida la resposta que ens arriba primerament de forma intuïtiva, La nostra ment racional té tants arguments!!!, estem tan acostumats a seguir fàcilment i sense qüestionar-nos les mateixes pautes! I què per altra banda coneixem i ens fan sentir còmodes, que no ens atrevim ni a escoltar-nos, no fos cas que aquesta veueta que surt de dins nostra estigués equivocada, i és clar, això només ens porta dubte rere dubte… aquella discrepància entre el sentir i el saber, entre la intuïció i la raó.
CERATO aporta certesa, es comença a percebre la veu interior amb més intensitat i a confiar-hi, una ment serena a l’hora de prendre decisions i transmetre els coneixements.

< STAR OF BETHLEHEM 

star of Bethemem

El dr. Edward Bach deia que l’essència d’ aquesta flor era adient per a les persones que han patit una situació de gran impacte negatiu emocional. Una notícia greu, la pèrdua d’una persona estimada, un accident… sigui recent o molt antic, per quan hi ha negació en acceptar el consol, aquest remei pot ajudar a sobreposar-se.

Aquesta flor blanca d’uns 15 a 30 cm d’alçada, s’obra a l’abril i maig només quan fa sol. Podem relacionar-la en la capacitat anímica del despertar i la reorientació.

Ajuda a superar seqüeles de xocs físics, espirituals i mentals, allò que no s’ha pogut assimilar, distorsiona i dóna una sensació de letargia, adormiment interior. Tothom, en algun moment a passat per alguna situació difícil, conflicte emocional que ens encalla, en siguem conscients o no, voldríem tirar endavant però hi ha com un vel que ens ennovola i ens priva d’afrontar la situació amb facilitat. Stard of betlhehem neutralitza els esdeveniments causants i fa que es posin en funcionament els mecanismes d’autocuració.

“Consol de l’ànima i mitigadora del dolor” revitalitza les funcions energètiques i el sistema nerviós.

Utilitzo aquesta essència com a ajuda en tractaments psicosomàtics, quan les vivències desagradables encallen durant massa temps.

Aporta força interior i la capacitat del sistema nerviòs d’adaptar-se a alteracions. Es recupera la vitalitat i claredat mental.